G.M. de Vries, 
g.m.devries@hotmail.com
06-4016 0524

Te koop: mooie gerenoveerde vakantiebungalow met mooie tuin en veel rust en privacy.

Bieden vanaf € 65.000,-

In het bosrijke Flevoland ligt vlakbij het Veluwemeer het rustige en groene bungalowpark De Bremerberg in Biddinghuizen. Aan de rand van het park bevindt zich bungalow 200. 

De mooie 4-persoons vakantiebungalow met inventaris is ideaal voor eigen gebruik, voor de verhuur of voor beide. De woonkamer, de grote slaapkamer en de badkamer zijn vernieuwd tijdens de renovatie in 2018. De keuken is netjes en bevat een vaatwasser. Er zijn twee sfeervol ingerichte slaapkamers. Het terras is overdekt en de verzorgde tuin heeft veel privacy.

De nette bungalow wordt nu verhuurd en schoon gemaakt via het verhuurkantoor van de Bremerberg. De bungalow ligt op een rustig plekje in het park en heeft een prachtige groene omgeving. De bungalow is 49 m2 en het perceel is 224 m2 groot.

De faciliteiten van het park kunnen kosteloos gebruikt worden: WIFI, een verwarmd openluchtzwembad, diverse sportvelden, een tennisbaan, een speeltuin met kabelbaan en trampoline en een gezamenlijke ruimte voor tafeltennis en tafelvoetbal. Meer informatie over het park vindt u op deze website.

Dicht bij het park ligt het Veluwemeer, waar het heerlijk varen, wandelen en fietsen is. Vestingsteden Elburg en Kampen zijn ook het bezoeken meer dan waard.
De bungalow kan bezichtigd worden bij de wisseling van de tijdelijke vakantiegangers of als het niet verhuurd is. Bieden vanaf 65.000 euro kosten koper. Permanente bewoning is niet toegestaan.

Reviews van deze Bungalow Select door de huurders is 8,4 
Video impressie: https://youtu.be/mWGRUn6Nx20
(Inventaris met uitzondering van de 4 eetkamerstoelen)