A. Korving
T: 0343 44 46 46
E: JenAKorving@HetNet.nl
Prijs: € 49.900,-

Omschrijving

Onze vier-persoons bungalow heeft een ruime tuin met veel privacy, liggend aan de rand van het park en met zicht op bos en niet op buren. Er is een overdekt gedeelte van het terras waar u ook tijdens een regenbui of tegen te felle zon op de comfortabele tuinstoelen kunt genieten van de buitenlucht en vogelgeluiden. In de kindvriendelijke tuin is ruime gelegenheid om in de zon te bruinen of activiteiten te ontplooien.

De woonkamer heeft een tweezitsbank en twee fauteuils van waaruit u de tv-programma's op een flatscreen tv kunt bekijken. Er is een ruime keuze uit bekende zenders in HD kwaliteit. Daarnaast kunt u ook de dvd speler gebruiken om uw eigen favoriete dvd's te bekijken. Radiouitzendingen kunnen worden beluisterd met de aanwezige radio. De woonkamer en ook de slaapkamers hebben een makkelijk schoon te houden laminaat vloer.

De aangrenzende keuken met een tegelvloer heeft een volledig 6-peroons eet- en drinkservies,voldoende kookgerei om uw eigen maaltijden te bereiden op het 4-pitsgaskooktoestel. Met de magnetron kunnen snelle hapjes worden klaargemaakt. Met het koffiezet apparaat of met de heetwaterkoker kan een lekker bakje koffie of een kopje thee worden gezet en met het broodrooster maakt u vers geroosterde toasts.

In de douche van de geheel betegelde badkamer kan met ruime hoeveelheid warm water uit de tapwatervoorziening van de centrale verwarming een heerlijke douche worden genomen of kun je je aan de wastafel gaan opfrissen.

Er is een slaapkamer met een tweepersoons bed en een vaste kast; de andere slaapkamer heeft twee eenpersoons bedden. Alle bedden hebben dekbedden. Lakens en slopen zijn te huur bij de receptie of kunnen zelf worden meegenomen.

De centrale verwarming zorgt ten allentijde voor een prettig klimaat in de bungalow.

In de houten berging of onder de overkapping aan de berging kunt u de eigen of bij de receptie te huren fietsen kwijt. Onder deze overkapping kan was- of badgoed te drogen worden gehangen.

Er is een wagentje waarmee u uw bagage van het parkeerterrein naar de bungalow (ca. 50 meter) kunt vervoeren.

Ter ondersteuning van het hierboven beschrevene zijn een aantal foto's bijgevoegd.

De bungalow biedt u de ideale mogelijkheid om vanuit hier de unieke natuurgebieden of de vele recreatieparken, musea en dergelijke in de Flevopolder al wandelend, met de fiets of met de auto te verkennen of gebruik te maken van de watersport mogelijkheden op het Veluwemeer. Ook de schilderachtige oude Zuiderzeestadjes en de mooie Veluwe liggen liggen onder handbereik. Zie voor de details over deze mogelijkheden de beschrijvingen hiervan op deze site.* bouwjaar: 1975, oppervlakte: 225 m²
* tuin met veel privacy
* het perceel is belast met eeuwigdurende erfpacht